Cartea The Consuming Instinct PDF

The Consuming Instinct pdf

Titlu carte: The Consuming Instinct
Categorie:  Societate si Stiinte sociale > Psihologie > Metodologie psihologica
PREȚ LIBRĂRIE: 130.25

Despre The Consuming Instinct:

For anyone interested in the biological basis of human behavior or simply in what makes consumers tick—marketing professionals, advertisers, psychology mavens, and consumers themselves—this is a fascinating read. What do all successful fast-food restaurants have in common? Why are women more…

Unde se gaseste The Consuming Instinct in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea The Consuming Instinct (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi The Consuming Instinct, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi The Consuming Instinct pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea The Consuming Instinct pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea The Consuming Instinct costa 130.25 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la