Cartea Risk Wise PDF

Risk Wise pdf

Titlu carte: Risk Wise
Categorie:  Dezvoltare personala
PREȚ LIBRĂRIE: 55.67

Despre Risk Wise:

Through a series of nine wonderfully rich portraits, Polly Morland takes us on a journey through the world of risk, looking not at the extremes or exceptions, but at the routine risks we accept and embrace as part of our everyday lives, often unconsciously. The stories in Risk Wise address…

Unde se gaseste Risk Wise in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Risk Wise (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Risk Wise, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Risk Wise pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Risk Wise pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Risk Wise costa 55.67 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la