Cartea The Tourist PDF

The Tourist pdf

Titlu carte: The Tourist
Categorie:  Thriller & Suspans > Spionaj
PREȚ LIBRĂRIE: 46.29

Despre The Tourist:

A superb new CIA thriller featuring black ops expert Milo Weaver and acclaimed by Lee Child as ‘First class – the kind of thing John le Carre might have written’. In today’s CIA, there are hotspots everywhere. And wherever there’s trouble, there’s a Tourist: the men and women who do the CIA’s…

Unde se gaseste The Tourist in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea The Tourist (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi The Tourist, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi The Tourist pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea The Tourist pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea The Tourist costa 46.29 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la