Cartea Ayahuasca PDF

Ayahuasca pdf

Titlu carte: Ayahuasca
Categorie:  Spiritualitate > Misticism si magie
PREȚ LIBRĂRIE: 30.89

Despre Ayahuasca:

The Shamanic Plant Medicine series acts as an introduction to specific teacher plants used by shamans.

Unde se gaseste Ayahuasca in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Ayahuasca (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Ayahuasca, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Ayahuasca pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Ayahuasca pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Ayahuasca costa 30.89 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la