Punctul de cotitura – Gregg Braden.pdf

Punctul de cotitura - Gregg Braden pdf

Titlu carte: Punctul de cotitura – Gregg Braden
Autor: Gregg Braden
Categorie: Spiritualitate Ezoterism
Subcategorie: Dezv Spirituala
COD:  839924

Despre Punctul de cotitura – Gregg Braden:

Punctul de cotitura – Gregg Braden

Unde gasim Punctul de cotitura – Gregg Braden pdf?

In acest moment cartea Punctul de cotitura – Gregg Braden poate fi gasita la libris.ro, unde costa doar foarte putin. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital sau cu scanarea lor de catre persoane care le-au cumparat in format tiparit , multe dintre aceste carti au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Punctul de cotitura – Gregg Braden, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Cat costa cartea Punctul de cotitura – Gregg Braden?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Punctul de cotitura – Gregg Braden costa 26.97 la libris.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.