Cartea SPSS for Psychologists PDF

SPSS for Psychologists pdf

Titlu carte: SPSS for Psychologists
Categorie:  Societate si Stiinte sociale > Psihologie > Metodologie psihologica
PREȚ LIBRĂRIE: 164.94

Despre SPSS for Psychologists:

With over 50,000 copies sold, this is the indispensable guide to SPSS. With its student-friendly layout, accessible style and unbeatable coverage, it provides you with a step-by-step tour and equips you with the knowledge you need to succeed in your degree. Written especially for psychology…

Unde se gaseste SPSS for Psychologists in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea SPSS for Psychologists (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi SPSS for Psychologists, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi SPSS for Psychologists pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea SPSS for Psychologists pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea SPSS for Psychologists costa 164.94 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la