Cartea Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians PDF

Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians pdf

Titlu carte: Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians
Categorie:  Medicina interna > Pediatrie > Neonatologie
PREȚ LIBRĂRIE: 178.33

Despre Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians:

2013 BMA Medical Book Awards Highly Commended in Paediatrics! This book informs the multidisciplinary team (including maternity staff, obstetricians and materno-foetal medicine specialists) which counsel parents expecting a foetus at risk. It contains concise chapters contributed by numerous…

Unde se gaseste Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Antenatal Consults: A Guide for Neonatologists and Paediatricians costa 178.33 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la