Cartea A Manual of Neonatal Intensive Care PDF

A Manual of Neonatal Intensive Care pdf

Titlu carte: A Manual of Neonatal Intensive Care
Categorie:  Medicina interna > Pediatrie > Neonatologie
PREȚ LIBRĂRIE: 146.45

Despre A Manual of Neonatal Intensive Care:

The fifth edition of this highly successful and well-regarded book continues to provide those working in neonatal intensive care units with precise instructions on the diagnosis and management of common neonatal problems. This edition has been extensively updated and revised, while retaining the…

Unde se gaseste A Manual of Neonatal Intensive Care in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea A Manual of Neonatal Intensive Care (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi A Manual of Neonatal Intensive Care, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi A Manual of Neonatal Intensive Care pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea A Manual of Neonatal Intensive Care pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea A Manual of Neonatal Intensive Care costa 146.45 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la