Cartea TraderMind PDF

TraderMind pdf

Titlu carte: TraderMind
Categorie:  Finante si contabilitate > Finante > Investitii si titluri de valoare
PREȚ LIBRĂRIE: 86.89

Despre TraderMind:

Become a savvy trader with a „mindful” edge… TraderMind is an essential resource for understanding and applying mindfulness–based approaches that help to enhance an individual trader′s overall performance. Based upon extensive research and practical application in the real world of the…

Unde se gaseste TraderMind in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea TraderMind (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi TraderMind, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi TraderMind pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea TraderMind pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea TraderMind costa 86.89 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la