Cartea The Snowball PDF

The Snowball pdf

Titlu carte: The Snowball
Categorie:  Finante si contabilitate > Finante > Investitii si titluri de valoare
PREȚ LIBRĂRIE: 48.51

Despre The Snowball:

THE NUMBER ONE BESTSELLER Shortlisted for the Financial Times and Goldman Sachs Business Book of the Year Prize 2008

Unde se gaseste The Snowball in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea The Snowball (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Foarte multe carti sunt disponibile si in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) compatibil cu tot ceea ce inseamna Kindle (inclusiv aplicatiile pentru Android si iOS), tablete, smartphone-uri si alte dispozitive digitale.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi The Snowball, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi The Snowball pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea The Snowball pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea The Snowball costa 48.51 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la