Cartea The Essays of Warren Buffett PDF

The Essays of Warren Buffett pdf

Titlu carte: The Essays of Warren Buffett
Categorie:  Finante si contabilitate > Finante > Investitii si titluri de valoare
PREȚ LIBRĂRIE: 77.7

Despre The Essays of Warren Buffett:

An updated edition of the bestselling collection of timeless wisdom from the world′s greatest investorReaders of Warren Buffett′s letters to Berkshire Hathaway shareholders have gained an enormously valuable informal education in the art of investing. Broad in scope and long on wisdom,…

Unde se gaseste The Essays of Warren Buffett in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea The Essays of Warren Buffett (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Foarte multe carti sunt disponibile si in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) compatibil cu tot ceea ce inseamna Kindle (inclusiv aplicatiile pentru Android si iOS), tablete, smartphone-uri si alte dispozitive digitale.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi The Essays of Warren Buffett, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi The Essays of Warren Buffett pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea The Essays of Warren Buffett pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea The Essays of Warren Buffett costa 77.7 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la