Cartea Payback Time PDF

Payback Time pdf

Titlu carte: Payback Time
Categorie:  Finante si contabilitate > Finante > Investitii si titluri de valoare
PREȚ LIBRĂRIE: 47.02

Despre Payback Time:

Eight Steps to Outsmarting the System That Failed You and Getting Your Investments Back on Track. In this book, successful investor Phil Town – author of New York Times bestseller ‘Rule No 1’ – demonstrates the investment tactics that will enable you to ensure a safe and profitable financial…

Unde se gaseste Payback Time in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Payback Time (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Payback Time, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Payback Time pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Payback Time pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Payback Time costa 47.02 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la