Cartea Options, Futures and Other Derivatives PDF

Options, Futures and Other Derivatives pdf

Titlu carte: Options, Futures and Other Derivatives
Categorie:  Finante si contabilitate > Finante > Investitii si titluri de valoare
PREȚ LIBRĂRIE: 195.68

Despre Options, Futures and Other Derivatives:

For undergraduate and graduate courses in derivatives, options and futures, financial engineering, financial mathematics, and risk management. Bridge the gap between theory and practice. This title is a Pearson Global Edition. The Editorial team at Pearson has worked closely with educators around…

Unde se gaseste Options, Futures and Other Derivatives in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Options, Futures and Other Derivatives (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Options, Futures and Other Derivatives, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Options, Futures and Other Derivatives pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Options, Futures and Other Derivatives pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Options, Futures and Other Derivatives costa 195.68 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la