Cartea Accounting for Investments PDF

Accounting for Investments pdf

Titlu carte: Accounting for Investments
Categorie:  Finante si contabilitate > Finante > Investitii si titluri de valoare
PREȚ LIBRĂRIE: 594.29

Despre Accounting for Investments:

The 2008 financial crisis highlighted the need for responsible corporate governance within financial institutions. The key to ensuring that adequate standards are maintained lies with effective accounting and auditing standards. Accounting for Investments: Equities, Futures and Options offers a…

Unde se gaseste Accounting for Investments in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Accounting for Investments (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Accounting for Investments, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Accounting for Investments pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Accounting for Investments pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Accounting for Investments costa 594.29 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la