Cartea The Parent Swap Shop PDF

The Parent Swap Shop pdf

Titlu carte: The Parent Swap Shop
Categorie:  Fictiune > Fictiune generala
PREȚ LIBRĂRIE: 17.84

Despre The Parent Swap Shop:

Ava is sick and tired of her parents and so she takes them to the Parent Swap Shop in this brand new story, perfect for early readers. The latest book in the series from the creator of „Horrid Henry”, with colour illustrations on every page. Ideal for beginner readers to read aloud. Ages: 5+

Unde se gaseste The Parent Swap Shop in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea The Parent Swap Shop (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi The Parent Swap Shop, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi The Parent Swap Shop pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea The Parent Swap Shop pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea The Parent Swap Shop costa 17.84 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la