Cartea Mortimer Keene: Attack of the Slime PDF

Mortimer Keene: Attack of the Slime pdf

Titlu carte: Mortimer Keene: Attack of the Slime
Categorie:  Fictiune > Fictiune generala
PREȚ LIBRĂRIE: 17.05

Despre Mortimer Keene: Attack of the Slime:

Mortimer Keene is full to bursting with madcap plans, and if it’s trouble you’re after, look no further! With laugh out loud illustrations, rollicking rhymes, and short chapters perfect for new readers, this first book sees Mortimer Keene and his slime machine on the attack! When slime upon slime…

Unde se gaseste Mortimer Keene: Attack of the Slime in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Mortimer Keene: Attack of the Slime (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Mortimer Keene: Attack of the Slime, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Mortimer Keene: Attack of the Slime pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Mortimer Keene: Attack of the Slime pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Mortimer Keene: Attack of the Slime costa 17.05 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la