Cartea Yoga Anatomy PDF

Yoga Anatomy pdf

Titlu carte: Yoga Anatomy
Categorie:  Familia si sanatatea > Fitness si diete > Antrenament si exercitii
PREȚ LIBRĂRIE: 69.04

Despre Yoga Anatomy:

The best-selling anatomy guide for yoga is now updated, expanded, and better than ever! With more asanas, vinyasas, full-color anatomical illustrations, and in-depth information, the second edition of „Yoga” „Anatomy” provides you with a deeper understanding of the structures and principles…

Unde se gaseste Yoga Anatomy in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Yoga Anatomy (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Foarte multe carti sunt disponibile si in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) compatibil cu tot ceea ce inseamna Kindle (inclusiv aplicatiile pentru Android si iOS), tablete, smartphone-uri si alte dispozitive digitale.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Yoga Anatomy, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Yoga Anatomy pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Yoga Anatomy pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Yoga Anatomy costa 69.04 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la