Cartea The New Rules of Lifting PDF

The New Rules of Lifting pdf

Titlu carte: The New Rules of Lifting
Categorie:  Familia si sanatatea > Fitness si diete > Antrenament si exercitii
PREȚ LIBRĂRIE: 61.02

Despre The New Rules of Lifting:

Want to get more out of your workout and spend less time in the gym? Many guys devote so many hours to lifting weight yet end up with so little to show for it. In many cases the problem is simple: they aren’t doing exercises based on the movements their bodies were designed to do. Six basic…

Unde se gaseste The New Rules of Lifting in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea The New Rules of Lifting (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi The New Rules of Lifting, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi The New Rules of Lifting pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea The New Rules of Lifting pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea The New Rules of Lifting costa 61.02 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la