Cartea Getting Back in Shape PDF

Getting Back in Shape pdf

Titlu carte: Getting Back in Shape
Categorie:  Familia si sanatatea > Fitness si diete > Antrenament si exercitii
PREȚ LIBRĂRIE: 20.16

Despre Getting Back in Shape:

With an epidemic of obesity and heart disease and diabetes on the rise, Americans need simple, compelling strategies for getting in shape more than ever. This practical guide answers that need with advice from four experts: Mr. Universe Bill Pearl (weight training); Stretching author Bob Anderson…

Unde se gaseste Getting Back in Shape in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Getting Back in Shape (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Getting Back in Shape, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Getting Back in Shape pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Getting Back in Shape pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Getting Back in Shape costa 20.16 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la