Cartea Stalking the Soul PDF

Stalking the Soul pdf

Titlu carte: Stalking the Soul
Categorie:  Dezvoltare personala
PREȚ LIBRĂRIE: 47.22

Despre Stalking the Soul:

A timely examination into the often overlooked problem of emotional abuse. In this groundbreaking account, Dr. Hirigoyen lays bare the destructive "hidden" phenomenon of emotional abuse, analyzing the psychology of abusers and their victims as well as the dynamic between them. In the…

Unde se gaseste Stalking the Soul in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Stalking the Soul (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Stalking the Soul, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Stalking the Soul pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Stalking the Soul pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Stalking the Soul costa 47.22 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la