Cartea My Year of Buying Nothing PDF

My Year of Buying Nothing pdf

Titlu carte: My Year of Buying Nothing
Categorie:  Dezvoltare personala
PREȚ LIBRĂRIE: 85.92

Despre My Year of Buying Nothing:

Lee Simpson may seem like an unlikely candidate to don the mantel of anti-consumerist prophet. She is, after all, the former publisher of Canadas most successful womens lifestyles magazine, Chatelaine. But that is just the first of many surprising things about her new book My Year of Buying…

Unde se gaseste My Year of Buying Nothing in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea My Year of Buying Nothing (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi My Year of Buying Nothing, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi My Year of Buying Nothing pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea My Year of Buying Nothing pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea My Year of Buying Nothing costa 85.92 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la