Cartea Change PDF

Change pdf

Titlu carte: Change
Categorie:  Dezvoltare personala
PREȚ LIBRĂRIE: 47.72

Despre Change:

Change by Richard Gerver will give you all you need to understand change, to adapt to change, and to inspire others to do the same. ‘To be successful, you have to be able to adapt to change’ – Sir Alex Ferguson The pace of change is greater than ever. We all face new challenges every day in our…

Unde se gaseste Change in pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Change (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria books-express.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Change, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota: chiar daca veti gasi Change pdf sau alt format digita, va recomand sa o achizitionati din librariile online. Este cea mai etica si legala optiune pentru a va bucura de aceasta carte si pentru a sprijini autorii sa vina cu alte materiale la fel de interesante si utile.

Cat costa cartea Change pdf?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Change costa 47.72 la books-express.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile de la