Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac.pdf

Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent - Livia Durac pdf

Titlu carte: Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac
Autor: Livia Durac
Categorie: Cresterea Copilului
Subcategorie: Educatie Psihologie
COD:  690150

Despre Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac:

Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac

Unde gasim Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac pdf?

In acest moment cartea Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac poate fi gasita la libris.ro, unde costa doar foarte putin. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital sau cu scanarea lor de catre persoane care le-au cumparat in format tiparit , multe dintre aceste carti au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Cat costa cartea Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Semiotica limbajului nonverbal in relatia parinte-adolescent – Livia Durac costa 41.42 la libris.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Livia Durac