Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain.pdf

Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? - Trevor Romain pdf

Titlu carte: Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain
Autor: Trevor Romain
Categorie: Cresterea Copilului
Subcategorie: Educatie Psihologie
COD:  824878

Despre Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain:

Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain

Unde gasim Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain pdf?

In acest moment cartea Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain poate fi gasita la libris.ro, unde costa doar foarte putin. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital sau cu scanarea lor de catre persoane care le-au cumparat in format tiparit , multe dintre aceste carti au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Cat costa cartea Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Bullies: Cum sa faci fata intimidarii? – Trevor Romain costa 21.88 la libris.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.