Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu PDF Online

Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu pdf

Titlu carte: Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu
Autor: Nemira
Categorie: Carte
Subcategorie: Pentru copii, adolescenti
COD:  

Despre Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu:

Adaptare de Veronica D. Niculescu, Ilustratii de Bianca SpatariuA fost odata ca niciodata un imparat si o imparateasa care, desi isi doreau foarte mult, nu puteau sa aiba copii. Pana la urma, au gasit un uncheas priceput care i-a ajutat sa aiba copilul mult dorit. Insa, cand a venit sorocul, printul nu a vrut sa se nasca pana cand tatal lui nu i-a promis ca-i da tinerete fara batranete si viata fara de moarte.Unul dintre cele mai frumoase basme culte romanesti, povestea lui Petre Ispirescu isi pastreaza actualitatea in aceasta adaptare facuta de Veronica D. Niculescu, iar ilustratiile realizate de Bianca Spatariu ii respecta specificul romanesc prin minunate si subtile detalii ce tin de traditia arhitecturii, ceramicii sau a portului national.

Unde gasim Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Tinerete fara batranete si viata fara de moarte | Petre Ispirescu, Veronica D. Niculescu costa 12.99 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Nemira