Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham PDF Online

Ross Poldark - Inceputuri | Winston Graham pdf

Titlu carte: Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham
Autor: Litera
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham:

Istovit dupa un razboi crunt in America, Ross Poldark revine in tara, la mosia si la familia lui. Dar reintoarcerea pe care o asteptase cu nerabdare este acum umbrita de amaraciune, pentru ca in lipsa lui au avut loc schimbari tragice si importante. Tatal lui a murit, mosia a ajuns intr-o stare deplorabila, iar Elizabeth, fata pe care o iubea si cu care spera sa se casatoreasca, este acum logodita cu varul lui. Ross nu are alta sansa decat sa inceapa o viata noua…Manat de compasiunea pe care o simte fata de minerii si de taranii saraci din tinut, Ross intervine intr-o incaierare la un balci si salveaza o fetiscana pe jumatate moarta de foame din mainile agresorilor ‒ si, dupa cum afla ulterior, si de bataile tatalui ei ‒ si o ia acasa, gest ce ii va schimba intregul curs al vietii… Winston Graham a scris mai mult de 45 de romane, traduse in toata lumea, iar faimoasa sa serie Poldark a fost ecranizata intr-un serial de televiziune difuzat in 24 de tari.

Unde gasim Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Ross Poldark – Inceputuri | Winston Graham costa 19.9 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Litera