Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik PDF Online

Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik pdf

Titlu carte: Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik
Autor: Nemira
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik:

Ultimul volum din seria TEMERAIRE Din Imperiul Otoman s-au cumpărat trei ouă de dragon foarte prețioase, iar căpitanul Laurence și uriașul dragon Temeraire trebuie să străbată Turcia, pentru ca transportul să ajungă în siguranță în Anglia. Cei doi ajung în ținuturile Germaniei la timp pentru a fi martori la Bătălia de la Jena, se confruntă cu soldații lui Napoleon, cu un dragon periculos din Franța și cu alte personaje de basm. Povestea născocită de Naomi Novik, în care cititorul descoperă personaje irezistibile, se citește pe nerăsuflate. ‘Un roman fantasy înspăimântător de distractiv.“ Stephen King Aventuri, personaje savuroase, ținuturi mirifice și mult imprevizibil fac din romanul lui Naomi Novik o carte pe care n-o poți lăsa din mână. The Guardian ‘Războiul pulberii negre, a treia carte din seria de succes Temeraire, este ca o călătorie spectaculoasă în timp, o călătorie în timpul căreia fantezia se confundă cu realitatea și trecutul se însuflețește. Imaginația lui Novik are o forță cuceritoare.“ The Washington Post

Unde gasim Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Razboiul pulberii negre (paperback) | Naomi Novik costa 26.88 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Nemira