Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery PDF Online

Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery pdf

Titlu carte: Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery
Autor: Niculescu
Categorie: Carte
Subcategorie: Pentru copii, adolescenti
COD:  

Despre Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery:

Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleza este cea mai complexa carte ilustrata de învatat limbi straine pentru copii si adolescenti.Aceasta cuprinde 1000 de cuvinte uzuale din limba engleză, organizate pe teme dintre cele mai diverse, cum ar fi: casa, grădina, atelierul, parcul, animalele, călătoria, ferma, plaja, şcoala, magazinul, mâncarea, îmbrăcămintea, sporturile, animalele de companie, parcul de distracţii.Fiecare cuvânt din engleză este însoţit de o imagine sugestivă pentru a fi reţinut cât mai uşor, precum şi de echivalentul acestuia în română.La sfârşitul cărţii se află o listă ce conţine toate cuvintele din limba engleză nou învăţate, însoţite de traducerea acestora în limba română.Această carte este ideală pentru toţi cei care vor să-şi consolideze cunoştinţele de limbă engleză în cel mai plăcut mod posibil.

Unde gasim Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza | Mairi Mackinnon, Heather Amery costa 29.9 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Niculescu