Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter PDF Online

Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter pdf

Titlu carte: Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter
Autor: Sophia
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter:

Romanul Pollyanna, jocul bucuriei a avut parte de un succes enorm chiar de la prima sa publicare în America și se numără printre puținele cărți traduse în aproape toate limbile lumii care au fost iubite de cititorii de toate vârstele cu o pasiune ce i-a conferit eroinei prin-cipale statutul de simbol al bucuriei și al speranței. Întrupând în Pollyanna singura bucu-rie lăuntrică autentică, cea de sorginte biblică (Pollyanna a învățat secretul descoperirii aces-teia de la tatăl ei, un misionar creș-tin sărac), ce e capabilă să cultive inocența uma-nă, pre-gătind-o pentru veșnicie, autoarea ne oferă un exemplu mi-nunat, necesar tuturor, pen-tru a redeveni acei copii cărora le e menită Îm-pă-răția cerurilor (Matei 19, 14).

Unde gasim Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Pollyanna, jocul bucuriei | Eleanor H. Porter costa 15.0 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Sophia