Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci PDF Online

Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci pdf

Titlu carte: Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci
Autor: Integral
Categorie: Carte
Subcategorie: Biografii, memorii, jurnale
COD:  

Despre Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci:

Renașterea Phoenix continuă nu doar cu noi proiecte muzicale, ci și editoriale.Legendara trupă Phoenix și Nicolae Covaci au lansat recent volumul II din istoria Phoenix și volumul I (reeditare), așteptate de multă vreme de fani și de public!Prima ediție a volumului I a apărut acum 20 de ani, la editura Nemira, cu titlul Phoenix. Însă eu…, stârnind un enorm val de interes dar și numeroase controverse mai ales printre membrii formației, și prezintă perioda 1962-1977, de la nașterea și vârsta de glorie a formației până la fuga din România.Cele două volume (PHOENIX. Însă eu, o păsăre… și PHOENIX. Giudecata înțelepților), publicate de Editura Integral, prezintă viața zbuciumată a formației Phoenix de-a lungul a 50 de ani, într-o alcătuire adesea palpitantă și emoționantă de aventuri și întâmplări neobișnuite, reconstituind într-o formulă de roman o epocă și un spirit, spiritul Phoenix, și nu în ultimul rând, pentru stabilirea adevărului în legătură cu istoria celei mai mari formații rock din țara noastră.

Unde gasim Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Phoenix: Insa eu, o pasare | Nicolae Covaci costa 38.0 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Integral