PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle PDF Online

PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle pdf

Titlu carte: PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle
Autor: Vellant
Categorie: Carte
Subcategorie: Pentru copii, adolescenti
COD:  

Despre PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle:

Cum îi faci pe copii să le placă cititul? Simplu: scrii o carte care le place. Pui la un loc pisici, elefanți, un plasture, fetițe și băieți, țânțari, spanac, un rinocer, un caca, tatuaje, pe Moș Craciun, un Happy Meal, un capcăun, niște parinți și-un pârț, îi întorci cu susu-n jos și vezi ce iese. Dacă mai adaugi și rime, ies niște poezii cu prostii pentru copii în care o pisică, în loc să crească, se face mai mica și devine parazit, elefantul se satură de legănat și gonește prin oraș într-o motocicletă cu ataș, o gumă se mestecă o săptămână, caruselul, în loc de cai și de șarete, e dotat cu băieți și fete, copiii caută elixirul fericirii în loc să-nvețe tabla înmulțirii, iar ursul e mâncat de mure. Dacă mai pui și multe idei ciudate, finaluri neașteptate și cele mai șmechere ilustrații… E, uite așa, îi faci pe copii să le placă cititul. PE DOS – poezii cu prostii pentru copii – Hai să le citim, copii!

Unde gasim PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea PE DOS. Poezii cu prostii pentru copii | Carmen Tiderle costa 38.44 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Vellant