Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu PDF Online

Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu pdf

Titlu carte: Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu
Autor: Philobia
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu:

Fără îndoială, Tom Cloudman este cel mai ageamiu cascador din lume. Vajnic acrobat, bufon fără de voie, el ajunge pe culmile gloriei. Până într-o zi, când o doctoriță, tratându-i a nu știu câta fractură, îi descoperă o boală incurabilă. De acum începe pentru Tom o lungă ședere în spital, în încercarea de a găsi leacul împotriva ‘Sfeclei“ – cum o numește el. Într-una dintre rătăcirile lui nocturne pe culoare, omul care a visat mereu să zboare întâlnește o făptură ciudată, jumătate femeie, jumătate pasăre, care-i propune un pact: ‘Pot să te transform în pasăre, cu trup și suflet. Te lepezi de viața omenească și îți deschizi aripile, la propriu, spre o nouă aventură. Nu fără urmări, de bună seamă… Dar asta te-ar salva. Pentru ca metamorfoza să înceapă, trebuie să faci dragoste cu mine. Din unirea noastră se va zămisli, poate, un copil. Îți asumi riscul?“ Mathias Malzieu ne spune o poveste pentru copii mari, minunata poveste a unui om care vrea să ucidă moartea luându-se la braţ cu cerul. O meditație rară asupra puterii vieții și a iubirii. Cântăreţ de muzică rock, Mathias Malzieu este cunoscut mai ales ca scriitor, fiind autorul bestsellerului Mecanica inimii.

Unde gasim Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Metamorfoza la marginea cerului | Mathias Malzieu costa 16.28 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Philobia