Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel PDF Online

Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel pdf

Titlu carte: Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel
Autor: Adevar Divin
Categorie: Carte
Subcategorie: Sanatate, dezvoltare personala
COD:  

Despre Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel:

Sunt câteva lucruri pe care sunt fericit să vi le împărtăşesc, de când am scris Iubire, medicină şi miracole. M-am retras din practicarea chirurgiei în 1989, deoarece în acea vreme mai mulţi profesionişti din domeniul îngrijirii sănătăţii era dornici să-mi asculte mesajul. Din momentul în care au înţeles că munca mea avea o bază ştiinţifică, ei erau dornici să o accepte. Nu a mai trebuit să mă tot explic, dar puteam în schimb să-mi împărtăşesc experienţa şi să ajut astfel mai mulţi oameni prin ceea ce învăţasem. Cu zece sau cu douăzeci de ani în urmă, dacă ascultau, erau mai dispuşi să pună în discuţie validitatea lucrurilor pe care le spuneam. Eu apăream în toate acele emisiuni de dezbateri ca o sursă de conflict şi de controversă. Erau multe neînţelegeri privind afirmaţiile pe care le făcusem despre rolul bolii în viaţa unei persoane. Am irosit mult timp apărându-mă şi explicând ce am vrut să spun. Ceea ce încercam să spun era că boala are asupra vieţii unei persoane efecte care depăşesc dimensiunea fizică. Existau efecte secundare benefice şi o libertate de a trăi, pe care unii oameni o obţineau datorită bolii, deoarece îi făcea să conştientizeze că sunt muritori. Din moment ce noi toţi suntem muritori, de ce unii oameni au nevoie să se îmbolnăvească pentru a avea libertatea să-şi trăiască vieţile lor unice şi să resimtă efectele secundare benefice?

Unde gasim Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Iubire, medicina si miracole | Bernie S. Siegel costa 39.0 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.