Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton PDF Online

Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton pdf

Titlu carte: Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton
Autor: Polirom
Categorie: Carte
Subcategorie: Sanatate, dezvoltare personala
COD:  

Despre Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton:

In anii 1930, Paul Brunton a calatorit in Asia pentru a lua contact cu spiritualitatea orientala. Invatatura secreta de dincolo de yoga a fost scrisa la indemnul invatatorilor sai, convinsi ca Brunton era in masura sa le transmita occidentalilor intelepciunea Vedantei si a budismului. Cartea ne conduce pas cu pas catre experimentarea adevarului mentalist, conform caruia realitatea se formeaza in interiorul constiintei, si nu in lumea materiala din afara noastra. Noi toti putem sa constientizam esenta noastra sacra si sa ne transformam personalitatea astfel incit sa reflecte aceasta realitate. Paul Brunton descrie tehnicile yoga de respiratie si disciplina mentala care ne ajuta sa ne dezvoltam intuitia astfel incit sa ajungem la intelegerea adevarului suprem despre noi insine si despre lume.

Unde gasim Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Invatatura secreta de dincolo de yoga | Paul Brunton costa 38.48 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Polirom