Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton PDF Online

Golul evolutiv Vol. I-II - Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton pdf

Titlu carte: Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton
Autor: Nemira
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton:

Seria lui Peter F. Hamilton a cucerit milioane de cititori si pentru ca pune intrebari fundamentale despre inteligenta omului si conditia umana in general, cercetand limitele si puterile fanteziei. Dupa Golul visator si Golul temporal, Golul evolutiv patrunde in granitele flexibile ale realitatii, ale formelor si sensurilor ei.“The New York Times ‘SF-ul si fantasy-ul imi plac cel mai mult pentru ca aceasta literatura inca recunoaste existenta miracolului, ca odinioara, si astfel poti evada in alte realitati. Cand te apuci de citit o asemenea carte, ea te poate duce oriunde.“Peter F. Hamilton Natura Golului ascunde mai multe paradoxuri. In el se afla si raiul, si moartea. Visele si visatorii se intalnesc in continuare, intr-o carte in care mecanismele imaginatiei se dezvaluie in toata splendoarea si perversitatea lor. ‘Peter F. Hamilton e unul dintre cei mai fascinanti scriitori SF din vremea noastra. Imaginatia lui nu se compara cu a nici unui alt autor. Incursiunea fictiva in viitor ofera intrebari si povesti fara sfarsit, intr-un amestec de fictiune si stiinta la care niciun cititor nu poate ramane indiferent.“Kirkus Reviews Al Doilea Visator, Araminta, e vanat in toata galaxia de toti cei hotarati sa impiedice Pelerinajul in Gol. Microunivers indestructibil, acesta cuprinde si paradisul, dar e si o amenintare mortala, pentru ca realitatea din interiorul lui are nevoie de energie provenita din planete, stele, galaxii, din tot ce exista. Povestea lui Edeard merge, si ea, mai departe. Visatorul Inigo nu mai are timp si trebuie sa hotarasca daca da unda verde pentru visul final al lui Edeard. Iar Araminta trebuie sa aleaga daca fuge de indatoriri sau le infrunta. Numai ca toate aceste alegeri pot fi in zadar, daca liderul unei factiuni rivale intra in Gol. Caci nu cucerirea paradisului e scopul, ci obtinerea puterii absolute. ‘Dupa Golul temporal si Golul visator, Golul evolutiv e o lectura extraordinara, care merita un loc in biblioteca oricarui fan SF.“Library Journal

Unde gasim Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Golul evolutiv Vol. I-II – Trilogia Golului Vol. III | Peter F. Hamilton costa 84.9 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Nemira