Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen PDF Online

Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen pdf

Titlu carte: Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen
Autor: Curtea Veche
Categorie: Carte
Subcategorie: Sanatate, dezvoltare personala
COD:  

Despre Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen:

Dr. DANIEL G. AMEN este specialist în neurologie clinică, psihiatria copilului şi a adolescentului şi director al grupului Amen Clinics, Inc., cu sedii în Newport Beach şi San Francisco (California), Bellevue (Washington) şi Reston (Virginia). Clinicile Amen deţin cea mai vastă bază de date din lume de tomografii cerebrale funcţionale asociate unei ample tipologii comportamentale, aceasta totalizând peste 70 000 de scintigrafii. În studiile întreprinse, au fost evaluaţi pacienţi din peste 90 de ţări. Amen este autorul a patru cărţi care au ajuns pe lista de bestselleruri a publicaţiei New York Times. Este considerat a fi unul dintre cei mai importanţi experţi din lume în privinţa utilizării imagisticii cerebrale în practica psihiatrică.

Unde gasim Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Foloseste-ti mintea ca sa intineresti | Daniel G. Amen costa 28.5 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.