Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski PDF Online

Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski pdf

Titlu carte: Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski
Autor: Curtea Veche
Categorie: Carte
Subcategorie: Poezie, teatru, studii literare
COD:  

Despre Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski:

Leszek Kołakowski a fost un filozof polonez, cu toate implicaţiile acestui statut intelectual. În 2009, când a trecut în lumea drepţilor, era celebrat universal drept filozoful ‘Solidarităţii“, gânditorul care, alături de Papa Ioan-Paul II şi disidenţii polonezi, a formulat ideile ce au dus la apariţia unei mişcări sociale non-violente antitotalitare, o revoluţie a clasei muncitoare, poate unica, dacă a existat vreuna vreodată, care a generat căderea regimului comunist în Polonia şi a declanşat transformările din 1989. Scriitor desăvârşit şi teoretician captivant, Leszek Kołakowski a încarnat ceea ce Thomas Mann definea drept nobleţea spiritului. Istoricul Tony Judt l-a numit corect ‘ultimul cetăţean ilustru al Republicii Literelor din secolul XX“. Ceea ce face gândirea lui Kołakowski atât de interesantă este vibranta ei viaţă interioară, modul original de a impune asocieri intelectuale şi prezenţa permanentă a unei perspective morale. Kołakowski a rămas fidel principiului că adevărul există şi nu poate fi divizat în elemente care se află în conflict. În toată opera sa, mărturie a căutării neobosite a demnităţii într-un secol în care a renăscut barbaria şi regimurile totalitare au ucis milioane de oameni în numele unor minciuni ideologice fetişizate, Leszek Kołakowski a apărat eroic valori precum libertatea, civilitatea şi responsabilitatea. Vladimir Tismăneanu

Unde gasim Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Este Dumnezeu fericit? | Leszek Kolakowski costa 38.53 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.