Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh PDF Online

Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh pdf

Titlu carte: Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh
Autor: Taj
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh:

Antar, un analist-programator egiptean intr-un concern international din viitorul apropiat, descopera resturile legitimatiei unui coleg disparut fara urma in India. In incercarea de a elucida misterul, se pomeneste azvarlit in smarcurile unei conspiratii-cult. De mai mult de un secol, o societate secreta face experimente medicale, incercand sa descopere elixirul vietii si cheia controlului destinelor. Actiunea oscileaza inainte si inapoi, intre viitor si sfarsitul secolului al XIX-ea, intre New York si Calcutta. Cu acest prilej aflam tot ce vrem sa stim despre malarie, tantari si… enigmaticul Murugan, autoritate in materie de Sir Ronald Ross – savantul englez premiat cu Nobel care, in 1898, a dezlegat misterul malariei. O bizara istorie alternativa, in care nimic nu este ce pare a fi, condusa din umbra de zeita Mangala.Religie orientala si stiinta computerelor. Imbina suspansul melodramei victoriene cu fascinatia unui thriller stiintific. – The GuardianScanteietor. Asmute intelepciunea si credintele milenare ale Indiei asupra stiintei occidentale, a arogantei coloniale. – San Francisco ChronicleCuceritor… Examineaza cu iscusinta premiza ca dincolo de cer si pamant, ori de tesuturile trupurilor noastre, exista lucruri pe care stiinta occidentala nici nu le viseaza… – The Sunday Times, LondraHalucinant. Picteaza o Indie ploioasa, imbibata de culturi stravechi. Inginerie genetica, previziuni, transcendere a formelor, misticism antic egiptean si controlul mintii la nivel global… – New York Times Book ReviewO demonstratie impresionanta de eruditie, talent narativ si intriga complexa. – Outlook, New DelhiDe o inventivitate naucitoare. – San Francisco ChronicleO capodopera condensata. – Biblio, New Delhi

Unde gasim Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Cromozomul Calcutta | Amitav Ghosh costa 35.7 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Taj