Bine ca esti tu destept! | John Farndon PDF Online

Bine ca esti tu destept! | John Farndon pdf

Titlu carte: Bine ca esti tu destept! | John Farndon
Autor: Nemira
Categorie: Carte
Subcategorie: Lifestyle, sport, timp liber
COD:  

Despre Bine ca esti tu destept! | John Farndon:

In fiecare an, profesorii de la Oxford si Cambridge pun intrebari aparent bizare candidatilor la admitere, in incercarea de a separa pleava de grau si pe cei destepti de ambele. Explorand cu abilitate caile sinuoase pe care le parcurge mintea cand este solicitata, Bine ca esti tu destept! ofera raspunsuri surprinzatoare la 60 de intrebari atat de crude prin simplitatea lor. Bine ca esti tu destept! este un adevarat tur de forta, de la filozofie la fizica, de la literatura la matematici. Este o splendida pirueta pe culmile gandirii abstracte, o harta intelectuala pentru minti antrenate. Cum ti-ar placea sa iti masori desteptaciunea cu mintile luminate de la Oxford ori Cambridge? Este natura ‘naturala&’? Ce este soarta? Unde se incadreaza in lege onestitatea? Lacomia este buna sau rea?

Unde gasim Bine ca esti tu destept! | John Farndon pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Bine ca esti tu destept! | John Farndon (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Bine ca esti tu destept! | John Farndon, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Bine ca esti tu destept! | John Farndon?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Bine ca esti tu destept! | John Farndon costa 9.45 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Nemira