Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu PDF Online

Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu pdf

Titlu carte: Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu
Autor: Aramis
Categorie: Carte
Subcategorie: Pentru copii, adolescenti
COD:  

Despre Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu:

Când poveștile clasice nu mai sunt o noutate pentru copilul tău, tu, părinte, Trebuie să devii mai mult decât povestitor: creator de noi povești. Adică exact ce a devenit tăticul Mihai Ciobanu. Și pentru că personajul pe care l-a creat pentru fiul său nu mai termina cu aventurile care îl prinseseră în mreje, s-a născut o carte de povești. O carte ce îndeamnă la dragoste, o carte scrisă pentru fiecare suflet de copil. ‘Când Rareș avea doar doi ani veneam târziu de la birou și puținele momente petrecute împreună înainte de culcare se transformau în povești spontane, care mă făceau de multe ori să adorm înaintea lui. Și nimic nu era mai plăcut decât să ne imaginăm că pisicile din jurul blocului vorbesc, mașinile ruginite de peste drum sunt călduroase și primitoare și că mormanele de frunze ascund arici și veverițe.“ Mihai Ciobanu

Unde gasim Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Foarte multe carti sunt disponibile si in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) compatibil cu tot ceea ce inseamna Kindle (inclusiv aplicatiile pentru Android si iOS), tablete, smartphone-uri si alte dispozitive digitale.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Aventurile pisicii Coada-Coada | Mihai Ciobanu costa 22.15 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Aramis