Atlasul secret | Michael A. Stackpole PDF Online

Atlasul secret | Michael A. Stackpole pdf

Titlu carte: Atlasul secret | Michael A. Stackpole
Autor: Nemira
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Atlasul secret | Michael A. Stackpole:

Trilogia Marile Descoperiri, partea I.Familia Anturasi din Nalenyr intocmeste harti si exploreaza teritorii necunoscute. Pentru Nalenyr, aceasta stiinta valoreaza mai mult decat toate comorile cunoscute ale celor Noua Principate, caci explorarile aduc relatii comerciale si astfel se ajunge la aur, cu ajutorul caruia printul Cyron poate antrena si mentine o armata de mercenari helosundieni. Numai ca descoperirea pe care o fac Keles si Jorim in ultima lor expeditie in necunoscut schimba toata lumea, deschide rani vechi, elibereaza puteri magice si ameninta o pace fragila, care a oprit candva Urgia apocaliptica… „Iata un roman fantasy de mari proportii, cu multe conflicte sangeroase, tradari si duplicitati.“Publishers Weekly „Cand vor vorbi despre scriitorii care au urmat dupa generatia Asimov-Clarke si generatia Zelazny-Silverberg, viitorii cititori vor trebui sa-l mentioneze pe Michael A. Stackpole.“Stephen R. Donaldson

Unde gasim Atlasul secret | Michael A. Stackpole pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Atlasul secret | Michael A. Stackpole (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Atlasul secret | Michael A. Stackpole, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Atlasul secret | Michael A. Stackpole?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Atlasul secret | Michael A. Stackpole costa 44.99 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Nemira