Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau PDF Online

Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau pdf

Titlu carte: Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau
Autor: Niculescu
Categorie: Carte
Subcategorie: Pentru copii, adolescenti
COD:  

Despre Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau:

Lucrarea este concepută pentru a fi interactivă. Folosind clapetele speciale ataşate la sfârşitul cărţii, precum şi metoda deja testată priveşte, ascunde şi ghiceşte, cartea reprezintă o modalitate simplă, dar eficientă prin care cei mici pot învăţa cu uşurinţă peste 130 de cuvinte uzuale din limba germană. Cartea este organizată pe 15 teme cunoscute precum: familia, şcoala, culorile şi mâncarea. La fiecare temă avem: 9 cuvinte-cheie însoţite de imagini ajutătoare, propoziţii simple care conţin cuvintele-cheie, o imagine viu colorată şi amuzantă ce ilustrează fiecare temă. ASCUNDE ŞI GHICEŞTE reprezintă pentru copii o metodă plăcută şi practică de a învăţa primele cuvinte din limba germană.

Unde gasim Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Ascunde si ghiceste. Prima mea carte de limba germana | Catherine Bruzzone, Susan Martineau costa 19.17 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Niculescu