Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart PDF Online

Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart pdf

Titlu carte: Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart
Autor: Leader Human Resources
Categorie: Carte
Subcategorie: Fictiune
COD:  

Despre Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart:

Autorul, scenarist, realizator si actor este cunoscut mai ales pentru filmele Quasimodo d’El Paris, Ma femme s’appelle… Maurice, L’incontrôlable.In aceasta comedie neagra plina de suspans, un omagiu adus Agathei Christie, Raffy Shart contureaza un portret extrem de acid al mediului cinematografic.Viata bate filmul? Sau filmul bate viata? Trei cupluri sunt in drum spre o insula unde-i asteapta Gloria, o vedeta internationala care, dupa o perioada lunga de stat in umbra, tocmai a reinnodat legatura cu succesul. Un producator de la Hollywood si sotia lui, un agent londonez si sotia, critic de cinema, un regizor parizian si asistentul sau, toti s-au reunit intr-un nou proiect, si toti se bucura sa reia legatura cu Gloria. Au nevoie de ea ca sa-si relanseze carierele, aflate in declin. Dar nimic nu se petrece asa cum fusese prevazut. De-abia ajunsi la vila actritei, unul dintre ei moare. Iar Gloria le marturiseste crudul adevar: i-a otravit pe toti. Daca vor antidotul, au o ora la dispozitie ca s-o convinga ca merita sa traiasca.Cartea a avut un asa de mare succes critic, incat autorul negociaza ecranizarea si a realizat deja o dramatizare cu acelasi nume care se joaca si pe scenele de teatru de la noi din tara.

Unde gasim Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Antidotul. O poveste de Hollywood | Raffy Shart costa 10.0 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.