Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman PDF Online

Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman pdf

Titlu carte: Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman
Autor: Litera
Categorie: Carte
Subcategorie: Business si economie
COD:  

Despre Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman:

Aflaţi cum să vă remarcaţi şi să aveţi succes pe termen lung. Într-o lume caracterizată de consum excesiv şi de ultratransparenţă, este din ce în ce mai greu să reuşeşti doar în baza a ceea ce produci sau a serviciilor pe care le oferi. Există totuşi un aspect care nu poate fi comercializat sau copiat: comportamentul – cum facem ceea ce facem. Cum ne comportăm, cum consumăm, cum semănăm încredere în relaţiile noastre şi cum interacţionăm cu ceilalţi contează mai mult ca niciodată. Încrederea, respectul, transparenţa, reputaţia au devenit moneda forte a succesului într‑o lume interconectată. Ele constituie acum, arată autorul, reţeta eficienţei, a productivităţii şi a profitabilităţii. O nouă perspectivă din care să abordăm lumea, mediul de afaceri şi antreprenoriatul. ‘O lucrare esenţială. Organizaţiile şi managerii care înţeleg că modul cum alegem să acţionăm contează în prezent mai mult ca niciodată vor progresa.“ (Bill Clinton)

Unde gasim Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman pdf?

Daca te-ai hotarat sa cumperi cartea Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman (buna decizie, apropo), aceasta poate fi gasita la libraria Carturesti.ro, unde in acest moment are cel mai mic pret pe care eu l-am putut gasi. Pe internet, sunt diponibile la download (ilegal) in format digital (.pdf, .mobi, .ePUB) o parte dintre cartile care despre care am scris pe acest site. Intrucat pretul din librarii este unul excelent, recomandam achizitia lor din librariile online sau locatiile lor fizice in care pot fi gasite.

Odata cu vanzarea acestor carti in format digital, multe dintre ele au aparut piratate pe torrente sau siteuri de download. Stiu ca este foarte tentant sa downloadezi Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman, insa sfatul meu este sa o cumparati. Costa putin, este o carte pe cinste, iar cumparand-o, sprijinit si incurajati autorii de carti sa continue sa scrie.

Nota:

Cat costa cartea Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman?

Cand am verificat ultima data pretul, cartea Afla cum. De ce modul in care facem ceva decide rezultatul actiunii | Dov L. Seidman costa 48.07 la Carturesti.ro. Daca intre timp a intrat la vreo reducere, sa ma anuntati va rog pe mail sau intr-un comentariu sa modific pretul.

Recomandari:

Vezi toate cartile lui Litera